CONTACT

Opel Vivaro Camper met pop-up dak 

The Good Life Van "Pure+
De perfecte camper met pop-up dak en Open Sky functie.
Dankzij zijn korte wielbasis is de Opel Vivaro volledig geschikt voor dagelijks gebruik en, met zijn volledige isolatie, een echte all-season camper.

Voertuiggegevens

145 pk - 8-traps automaat
Volledige isolatie met vervilte binnenkant
Navi Pro Media
Achteruitkijk camera
Webasto standkachel met FB
Pop-up dak met Open Sky
Airconditioning
Gespoten bumpers + spiegels
Achterruit kan worden geopend
Privacy beglazing
Draaistoel passagierszijde
Walstroomaansluiting en 2e accu
en nog veel meer extra's ...

Binneninrichting

Module EEN "melk
Serie matras
42 liter koelkast
2 pits gasfornuis
Roestvrij stalen gootsteen
36 liter tanks
Toiletdoos

Opties

Module-apparatuur naar wens
Inverter
Zonne

*Aanbevolen verkoopprijs van de fabrikant inclusief 19% BTW. plus overdrachts- en registratiekosten.

+) De waarden werden bepaald volgens de meer realistische testprocedure WLTP (Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure), die de testprocedure met verwijzing naar de NEDC (New European Driving Cycle) vervangt. De WLTP-waarden vormen ook de basis voor de berekening van voertuiggerelateerde belastingen. Het brandstofverbruik, de CO₂-uitstoot en de actieradius van een voertuig hangen niet alleen af van het efficiënte energiegebruik van het voertuig, maar worden ook beïnvloed door het rijgedrag en andere niet-technische factoren. Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO₂-uitstoot van nieuwe personenauto's is te vinden in de "Gids voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en elektriciteitsverbruik van nieuwe personenauto's", die gratis verkrijgbaar is op www.dat.de. De informatie over verbruik en emissies heeft geen betrekking op een individueel voertuig en maakt geen deel uit van het aanbod, maar dient uitsluitend ter vergelijking tussen de verschillende voertuigtypes.

++) Alle waarden hebben betrekking op het EU-basismodel met standaarduitrusting. Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in de motorspecificaties aan te brengen die van invloed zijn op de vermelde waarden. De waarden werden bepaald volgens de voorgeschreven meetprocedures (overeenkomstig Verordening (EG) nr. 715/2007), rekening houdend met het ledig gewicht van het voertuig, bepaald overeenkomstig deze verordening. De gegevens hebben geen betrekking op een individueel voertuig en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen uitsluitend ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van een voertuig hangen niet alleen af van het efficiënte brandstofverbruik van het voertuig, maar worden ook beïnvloed door het rijgedrag en andere niet-technische factoren. Extra uitrusting kan ook leiden tot hogere brandstofverbruiks- en CO2-waarden dan vermeld.

+++) De opgegeven waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn voorlopig en werden bepaald aan de hand van de WLTP-testprocedures (Verordening (EG) nr. 715/2007 en Verordening (EU) nr. 2017/1151). De EG-typegoedkeuring en het certificaat van overeenstemming zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de gegevens en de officiële goedgekeurde waarden zijn mogelijk.

*) Alle prijzen, uitrustingskenmerken en afbeeldingen zijn niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ontwerp en uitrusting.
Deze productaanbieding is geldig vanaf 05 november 2022.Screenshot rond

Uw bus is een camper

... en het wacht op u om het tot leven te brengen. Neem nu contact met ons op voor al uw vragen of bekijk onze FAQ.


08171 - 3654624
FAQ - Camper Wiki - Antwoorden op veelgestelde vragenMaak een afspraak voor een gratis telefonisch consult

Good Life Vans

Kantoor
Steiner Ring 32
82538 Geretsried

Productie

Weimar
Augsburg
Zürich

Neem contact op met

Tel: 08171 - 3654624
Mail: info@gl-vans.de
Goodlife Vans Logo
© 2021. Alle rechten voorbehouden.
pijltje omhoog
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram